Köpa dagen efter-piller

Det finns idag flera läkemedel till försäljning på apotek i Sverige, dom vanligaste heter NorLevo, Postinor och EllaOne. Dom två första har båda Levonorgestrel som aktivt ämne och är lika effektiva. Utöver det finns också EllaOne som är dyrare men effektivt i upp till 5 dagar istället för 3. Samtliga kan köpas på nätet och skickas samma dag.

ANNONS
EllaOne
Effektivaste pillret (5 dagar)
Recept online
Diskret och snabb leverans
KLARNA / VISA / MC

Det är allra bäst att ha ett paket hemma för att kunna ta pillret så snart som möjligt efter ett oskyddat samlag eller om man råkat kräkas upp sitt p-piller. Detta eftersom ju längre tid det går, desto mindre verkan har pillret.

Dagen efter piller online

köpa dagen efter piller

Dagen efter piller (akut p-piller) finns hos många internet apotek. Dom flesta online apoteken skickar redan samma dag som man beställer och man har dom redan dagen efter. När man handlar dagen efter-piller och andra läkemedel på nätet brukar alltid leveransen vara diskret och inte avslöja vad det är man köpt eller att paketet innehåller läkemedel. Eftersom riske att bli gravid ökar med tiden kan det vara en bra ide att beställa hem ett paket med dagen efter piller om man är sexuellt aktiv så att man har ett hemma som man kan ta direkt om olyckan skulle vara framme.
Hos dom flesta apotek på nätet kan man betala både med faktura och kort. Du kan läsa mer om priser på våran sida om priser på dagen efter piller.

  Onlineapotek som säljer dagen efter piller

Dagen efter piller på apotek

Dagen efter piller finns att köpa över disk hos Svenska apotek.

Är dagen efter piller receptfria?

Ja du kan köpa ett akut-p-piller receptfritt på ett apotek.

Dagen efter piller på ICA?

Dagen efter piller kan bara köpas på apotek (online och i butik). Man kan inte köpa akut p-piller på ICA. Däremot finns Apotek hjärtat i samma lokaler som ICA på många ställen och där går det givetvis bra att köpa ett piller.

Olika märken

EllaOne

EllaOne är det mest effektiva akut-p-pillret som finns på marknaden men det är dyrt! Det har effekt i hela fem dygn. Det är receptbelagt men när man köper online fyller man bara i ett kort formulär som granskas utan fördröjning av en läkare när du skickar din beställning. Det rekommenderas att man har dagen efter-piller hemma för säkerhets skull om man vill minimera sina risker att bli gravid efter oskyddat samlag.

EllaOne kan köpas från treated.se för 711 kr med kort eller klarnabetalning och diskret leverans redan dagen efter beställning.

NorLevo och Levonelle

NorLevo och Levonelle  är läkemedel med samma dos, ämne och ingredienser. Skillnaden är att det är olika företag som tillverkar läkemedlet. NorLevo tillverkas av HRA Pharma och Levonelle av Bayer. Båda innehåller 1.5 mg (1500 mikrogram) Levonorgestrel som aktivt ämne och dom är effektiva i upp till 3 dagar efter oskyddat sex.

Levonelle kostar cirka 500 kr och kan köpas på bland annat 121doc.se och EuroClinix.

ANNONS
EllaOne
Effektivaste pillret (5 dagar)
Recept online
Diskret och snabb leverans
KLARNA / VISA / MC

Postinor

Postinor är ett annat läkemedel som går att köpa på nätet och på apotek i Sverige. Tillverkaren av Postinor är Bayer och det innehåller också 1.5 mg (1500 mikrogram) Levonorgestrel.