Graviditetstest

Det är rekommenderat att man gör ett graviditetstest efter att man haft ett oskyddat samlag och efter att man tagit dagen efter-piller. Man bör göra detta cirka 3-4 veckor efter samlaget för att vagraviditetstestra säker på att metoden lyckades.

Anledningen till detta är förstås att en eventuell graviditet påverkar kroppen kraftigt och det du gör med kroppen påverkar fostret. Genom att veta om man är gravid så vet man också att man ska undvika saker som kan skada fostret som till exempel alkohol och tobak.

Köpa graviditetstest på nätet

Graviditetskollen.nu har ett riktigt stort utbud av graviditetstest från bara 19:- med fri frakt, dom säljer också ägglossningstest och manliga fertilitetstest.

Andra tester

Klamydiatest att göra hemma

klamydiatestHar du haft oskyddat sex eller om kondomen ni använt spruckit under samlaget är en oönskad graviditet bara ett av flera oönskade resultat. Det finns, som med allt oskyddat sex, även risk för att man blivit smittad med en könssjukdom.

En av de allra vanligast könssjukdomarna är klamydia. Om du misstänker att du kan ha blivit smittad med klamydia ska du så snart som möjligt göra ett klamydiatest, antingen på till exempel en vårdcentral nära dig. Om du tycker att det är jobbigt eller pinsamt går klamydiatest att köpa på nätet och göras hemma.

Du kan köpa klamydiatest för runt 200 kr.
Klamydiatest för kvinnor kan du köpa här för bara 199 kr.

Klamydiabehandling att göra hemma

Om man har fått klamydia kan man bli botad genom en enkel endagarskur som kan beställas diskret.

ANNONS
Klamydiabehandling
Endagskur
Leverans dagen efter
Recept online, snabb läkarkonsultation fylls i online
Tryggt, säkert och diskret leverans
KLARNA / VISA / MC

Läs mer om dom vanligaste könssjukdomarna (tex klamydia) och var man kan köpa behandling diskret.

Kondylombehandling att göra hemma

Om man har haft oskyddat samlag finns alltid risken att man kan ha blivit smittad med en könssjukdom och kondylom (könsvårtor) är en av de vanligaste könssjukdomarna i Sverige. Behandlingen kan beställas enkelt och diskret.

Kondylombehandling hos 121doc.se