Graviditetstest

Det är rekommenderat att man gör ett graviditetstest efter att man haft ett oskyddat samlag och efter att man tagit dagen efter-piller. Man bör göra detta cirka 3-4 veckor efter samlaget för att vagraviditetstestra säker på att metoden lyckades.

Anledningen till detta är förstås att en eventuell graviditet påverkar kroppen kraftigt och det du gör med kroppen påverkar fostret. Genom att veta om man är gravid så vet man också att man ska undvika saker som kan skada fostret som till exempel alkohol och tobak.

Köpa graviditetstest på nätet

Graviditetskollen.nu har ett riktigt stort utbud av graviditetstest från bara 49:- med fri frakt, dom säljer också ägglossningstest och manliga fertilitetstest.

Andra tester

Klamydiatest att göra hemma

klamydiatestHar du haft oskyddat sex eller om kondomen ni använt spruckit under samlaget är en oönskad graviditet bara ett av flera oönskade resultat. Det finns, som med allt oskyddat sex, även risk för att man blivit smittad med en könssjukdom.

En av de allra vanligast könssjukdomarna är klamydia. Om du misstänker att du kan ha blivit smittad med klamydia ska du så snart som möjligt göra ett klamydiatest, antingen på till exempel en vårdcentral nära dig. Om du tycker att det är jobbigt eller pinsamt går klamydiatest att köpa på nätet och göras hemma.

Du kan köpa klamydiatest för strax över 200 kr.
Specifika klamydiatest för kvinnor kan du köpa här för bara 215 kr.
Motsvarande klamydiatest för män kan du köpa här för bara 299 kr.

Om man har fått klamydia kan man bli botad genom en enkel endagarskur.
Läs mer om dom vanligaste könssjukdomarna (tex klamydia) och var man kan köpa behandling diskret.

Gonorrétest att göra hemma

Om man har haft oskyddat samlag finns alltid risken att man kan ha blivit smittad med en könssjukdom och gonorré är en av de vanligaste könssjukdomarna i Sverige. Man behöver inte nödvändigtvis gå till en läkare för att testa sig utan man kan köpa ett självtest på nätet som levereras diskret hem. Sen kan man testa hemma.

Om man har fått gonorré kan man bli botad genom en enkel engångskur.
Läs mer om behandling av könssjukdomar (tex gonorré) och var man kan köpa botemedel diskret.